Bursdag

BURSDAG PÅ KINO I KORONATID: Vi har dessverre ikke mulighet til å låne ut bursdagsrommet vårt grunnet korona-restriksjoner.
Vi kan allikevel ta i mot deg på kino, men da kun for å se film sammen med bursdagsfølget. Vi gir samme rabatterte bursdagspakker (liten kr. 150,- pp / stor kr. 160,- pp)
Vi må ha liste med navn og tlf nr på foresatte til alle i bursdagsfølget. Ta kontakt på tlf. 52 85 02 84 for bestilling eller mail: adm@karmoykino.no

BURSDAGSFEIRING PÅ KINO! Hvorfor ikke gjøre barneselskapet enkelt og gøy? Vi har eget bursdagsrom hvor dere kan pakke opp gaver, spise og ha det gøy med bursdagsgjestene. Rommet kan disponeres i inntil en time før filmen starter. Etterpå går bursdagsfølget inn i salen og ser film på plassene vi har reservert til dem, sammen med ordinært kinopublikum. Priser: Liten meny - kr. 150,- per person: Brus, popcorn/bacon og film. Stor meny - kr. 160,- per person: Brus, popcorn/bacon, Haribo-godtepose, film. (Godteposene kan også byttes ut med Stratos, men gi oss beskjed i forkant) Hos oss kan dere ta med medbrakt mat selv. Vi har kokeplate og gryte som står klar til bruk på bursdagsrommet vårt. Dere spiser og koser dere, og vi tar opprydningen etter dere. For mer informasjon og/eller bestilling kontakt Karmøy kino: Tlf. 52 85 02 84 Mail: adm@karmoykino.no BURSDAGSGJESTENE KAN MØTE OPP 45MINUTTER FØR FILMEN SKAL STARTE - OG DERE SOM ARRANGERER SELSKAPET - 1 TIME FØR! VI ØNSKER AT SELKSKAPET SKAL LEDSAGES AV VOKSNE INNI SALEN. VI SPANDERER DERFOR BILLETT PÅ INNTIL 3 VOKSNE SOM HOLDER ØYE MED BARNA UNDER FILMVISNINGEN! Bursdagsinvitasjon: